klanten-reviews La Ravoire

Onze klanten delen hun ervaring

Ontdek de beoordelingen van eerdere vakantiegangers die op onze camping hebben verbleven. Aan het einde van elk verblijf sturen we een vragenlijst over de tevredenheid van gasten en de scores hiervan en beoordelingen worden hier gepubliceerd op onze website en verspreid naar Tripadvisor, Google en Zoover. Door de opmerkingen van onze vorige klanten te lezen, kunt u meer te weten komen over de camping en de omgeving.

8.8
10
Camping La Ravoire

Note moyenne sur 1784 avis

Propreté 9.1/10
Emplacement 8.6/10
Rapport qualité/prix 8.5/10
Adapté aux enfants 9.1/10
Restauration 7.5/10
Sanitaires 8.8/10
Piscine 8.5/10
Situation Géographique 9/10
Cadre 9.1/10
Equipements / Activités 8.2/10
Accueil et services 9.2/10
Hébergement 8.8/10
9 10

flag nl

Top camping, mooie omgeving!

Expérience du 11/09/2022
Publié le 13/09/2022 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 9/10
Sanitaires 10/10
Piscine 10/10
Accueil et services 10/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

flag nl

Topcamping Erg genoten op deze camping. Erg schoon en klantvriendelijk Mooi zwemband en de Relax3 mobilehomes zijn Luc

Expérience du 10/09/2022
Publié le 12/09/2022 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 10/10
Piscine 10/10
Accueil et services 10/10

Avis vérifié par Guest Suite
10 10

flag nl

Tres bonne!! Zeer mooie en propere camping, leuke activiteiten voor kinderen en zeer net sanitair! Lekker gegeten in restaurant! Heele vriendelijk onthaal

Expérience du 28/08/2022
Publié le 06/09/2022 (Voir plus)

Propreté 10/10
Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 10/10
Sanitaires 10/10
Piscine 10/10
Accueil et services 10/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

flag nl

Genoten vannons verblijf Mooie verzorgde camping met erg vriendelijk personeel. Enige negatieve puntje wat ik kan bedenken is dat de tegels van het binnenzwembad erg glad zijn. Hier kan een peuter niet zelfstandig lopen zonder uit te glijden.

Expérience du 03/09/2022
Publié le 05/09/2022 (Voir plus)

Propreté 9/10
Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 8/10
Sanitaires 9/10
Piscine 7/10
Accueil et services 9/10

Avis vérifié par Guest Suite
7 10

flag nl

Wij vonden het zwembad erg klein ten op zichten van het aantal camping gasten. Daardoor is het steeds erg vol en onoverzichtelijk om de kinderen goed in de gaten te houden. Wat we een groot nadeel vonden is dat we nooit konden liggen bij het zwembad, er zijn ongeveer 20 bedjes beneden en 10 boven...terwijl er wel 400 gasten zijn. Zo kan je niet ontspannen aan het zwembad liggen., weinig schaduw ook. Er zou ook een strenger verbod moeten komen voor mensen die 's morgen hun handdoekjes op de bedden leggen, dat is asociaal en zou niet getolereerd moeten worden. Voor ons een reden om niet meer terug te keren terwijl we de rest van de camping echt heel fijn vonden, mooi, schoon, netjes, kindvriendelijk en heel fijn dat er zo goed werd mee gedacht voor onze dochter met een beperking. Maar het feit dat we steeds op en neer moesten naar het zwembad vonden we teveel gedoe met de kinderen. Misschien is het een idee om het lig gedeelte uit te breiden, een ligweide te maken en ook een extra slipper hek zou niet overbodig zijn. Of hang mandjes aan de rekken waar kinderen hun handdoeken en duikbrillen in kunnen gooien, dan houden zij al geen bedjes bezet terwijl ze er niet op zitten/liggen.

Expérience du 17/08/2022
Publié le 30/08/2022 (Voir plus)

Propreté 9/10
Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 7/10
Sanitaires 7/10
Piscine 4/10
Accueil et services 10/10

Avis vérifié par Guest Suite